Αύξηση 30 % ζητά ο Βιεϊρίνια!

  Κάπου 2.210.000 ευρώ τον χρόνο θα κόστιζε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια  στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με την Εφορία μέσα. Εάν κι εφ’ όσον επερχόταν συμφωνία τους για τη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο. Μία υπόθεση… πλέκουμε!

  Κάπου 2.210.000 ευρώ τον χρόνο θα κόστιζε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια  στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με την Εφορία μέσα. Εάν κι εφ’ όσον επερχόταν συμφωνία τους για τη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο. Μία υπόθεση… πλέκουμε!

   Σαν άκρη του νήματος για το… πλέξιμο ορίζεται η έλλειψη συμφωνίας του διεθνούς Πορτογάλου φορ με την Βόλφσμπουργκ. Η ετήσια αμοιβή του από την γερμανική ομάδα είναι 900.000 ευρώ τον χρόνο. Το συμβόλαιο με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ολοκληρώνεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

   Στις διαπραγματεύσεις με τον Κλάους Άλοφς ο τέως σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ φέρεται να ζητά αύξηση αμοιβής κατά 30%. Ήτοι ζητά 1.270.000 ευρώ . Η Βόλφσμπουργκ επί του παρόντος δεν συμφωνεί. Οπότε …Πλέκοντας μία υπόθεση με τα ίδια χρήματα πιθανότατα θα προτιμούσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ναι, αλλά συν την Εφορία αυτά τα χρήματα θα έφθασαν στα 2.210.000 ευρώ τον χρόνο!

   Θεωρητικά το ποσό αυτό αγγίζει τα όρια του μύθου. Είναι πέραν πάσης προσδοκίας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μία τέτοια μεταγραφή. Πολλοί όμως, παροικούντες την Τούμπα επιμένουν: Ο Ιβάν Σαββίδης ουδέποτε έδωσε άφεση αμαρτιών για την πώληση του Πορτογάλου λίγο πριν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δει «φως» από την έλευση του «Μεσσία» της. Με άλλα λόγια; Προσβλέπουν σε κάποια στιγμή τρέλας (με την καλή έννοια) του «τσάρου» της Τούμπας…

   Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φυσικά, και θέλει να επιστρέψει. Και στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα είναι Ελληνίδα. Σπίτι στη Θεσσαλονίκη έχει αγοράσει για μόνιμη κατοικία. Το κοριτσάκι του πηγαίνει σε ελληνικό παιδικό σταθμό. Ο ίδιος μιλά πλέον, ελληνικά. Έχει επενδύσει σε διάφορες business στη Θεσσαλονίκη. Ως εκ τούτων ο τελικός προορισμός του είναι η μακεδονική πρωτεύουσα!

   Ο τελικός, επειδή έχει ακόμη δρόμο μπροστά του. Έχει κάνει καλό όνομα στην Μπουντεσλίγκα. Οι «Λύκοι» δεν θέλουν να τον χάσουν. Η εντολή της διοίκησης τους στο μάνατζερ Κλάους Άλοφς είναι να μείνει στην ομάδα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Κι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Η εξέλιξη  τους βέβαια, θα εξαρτηθεί – κατά πως λένε στο περιβάλλον του τέως παίκτη του ΠΑΟΚ – κι από τις εναλλακτικές επιλογές…

   Ο διεθνής φορ της Βόλφσμπουργκ όμως, δεν έχει κάνει οποιαδήποτε κίνηση μετακόμισης. Και για το σπίτι στο οποίο μένει και για τον παιδικό σταθμό στον οποίο το κοριτσάκι του ακόμη πηγαίνει!

Σχετικά άρθρα