Αρρωστος... γιατρός: Κατέγραφε τους ασθενείς του στην τουαλέτα

28 Νοεμβρίου 2014

Ο παγκοσμίου φήμης γιατρός Lam Hoe Yeoh, συνελήφθη για παράνομη βιντεοσκόπηση και κατοχή άσεμνου υλικού και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης.

Ο εν λόγω γιατρός είχε τοποθετήσει κάμερες σε μικρά αντικείμενα, όπως στυλό, ρολόγια χειρός αλλά και κάμερες μέσα σε τουαλέτες τρένων και ιατρεία, βιντεοσκοπώντας ανθρώπους σε όλη τη χώρα. Παρακολουθούσε φίλους συναδέλφους, ασθενείς και αγνώστους για δική του ευχαρίστηση. Στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο παιδιών, ενώ το υλικό ήταν αρχειοθετημένο με βάση ημερομηνίες και ονόματα.Η υπεράσπιση του 67χρονου γιατρού από την Μαλαισία, επικαλέστηκε ψυχωτική διαταραχή και λόγω αυτού, ο κατηγορούμενος ένιωσε ανακουφισμένος όταν αποκαλύφθηκαν οι ενέργειές του.

Ο Yeoh ομολόγησε περιστατικά ηδονοβλεψίας, κατοχή σκληρού πορνογραφικού υλικού και κατοχή άσεμνων παιδικών φωτογραφιών

Σύμφωνα με του αστυνομικούς που ερεύνησαν την υπόθεση, ο Lam Hoe Yeoh, εκμεταλλευόταν την θέση του ως γιατρός και την εμπιστοσύνη των ασθενών του για ηδονοβλεπτικούς λόγους και παραδέχονται ότι πρώτη φορά έρχονται αντιμέτωποι με μία τόσο οργανωμένη και μεγάλης διάρκειας παρανομία.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 8 χρόνια φυλάκισης, θεωρώντας τον απειλή για τη δημόσια ζωή.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...