Συγχαρητήρια ΟΥΕΦΑ σε Αστέρα

28 Νοεμβρίου 2014

Ένα όμορφο ταξίδι φθάνει στο τέλος του, αλλά πριν από αυτό ο Αστέρας έχει την υποχρέωση να ταξιδέψει στο Βελιγράδι με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Η αναμέτρηση με την Μπεσίκτας ήταν η τελευταία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη φετινή διοργάνωση των ομίλων του Europa League, με την ελληνική ομάδα να μετατρέπει το 0-2 σε 2-2, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στο τέλος της βραδιάς και αφού πια όλα τα φώτα είχαν σβήσει, στην αίθουσα συσκέψεων του γηπέδου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των υπευθύνων της UEFA με τους εκπροσώπους του Αστέρα.

O Carlos Nunez, η Debora Seweel και η Joanna Dzios μοίρασαν συγχαρητήρια στον Αστέρα για τον τρόπο που κατάφερε να στηθεί οργανωτικά και σε επίπεδο υποδομών μέσα σε τρεις μήνες, ενώ εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον τρόπο που η ομάδα της Τρίπολης μπορεί πλέον να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι του Αστέρα παρέδωσαν στους εκπροσώπους της UEFA αναμνηστικά δώρα και οι δύο πλευρές ευχήθηκαν να ξανασυναντηθούν τη νέα περίοδο, σε κάποια από τις διοργανώσεις της UEFA.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +81401+25654 - adTechUnit 9
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γερμανία ψηφίζει
Τα νέα της ημέρας
Η Γερμανία ψηφίζει
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
O φόβος για το μέλλον
Κανένας μας δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει...