Τριάδα με όβερ

102. ΑΟΥΕ-ΟΥΝΙΟΝ ΟΒΕΡ  1.85
Συνήθως η επιλογή για σύνολο τερμάτων στη Β’ Γερμανίας αποτελεί ρίσκο ωστόσο με τη γλώσσα των αριθμών το όβερ του 1.85 σε αυτή την αμφίρροπη αναμέτρηση είναι ευκαιρία εάν φυσικά επιβεβαιωθεί. Τα στοιχεία μετά από το πέρας των 14 αγωνιστικών λένε πως η Αουε μετρά πέντε όβερ σε σύνολο έξι παιχνιδιών που έδωσε στο γήπεδό της. Δέχεται πάντα γκολ άλλωστε αχίλλειος πτέρνα της είναι η διόλου συνετή αμυντική συμπεριφορά. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βερολίνου μετρά έξι ματς με σύνολο τερμάτων από τρία και πάνω στα επτά τελευταία που έδωσε. Δέχεται και αυτή εύκολα τέρμα και όχι μόνο ένα σε κάθε ματς. Στα συν για την εμφάνιση του σημείου που προτείνουμε ότι σκοράρει με άνεση.

127. ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΓΑΝΔΗ ΟΒΕΡ 1.70
Δεν είναι τα λίγα τα στοιχεία που οδηγούν στην επιλογή του μεγάλου σκορ. Σε αυτό το ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων της Φλάνδρας τα εννέα από τα 10 ματς που έγιναν από το 2004 και μετά στο “Ρεχενμπόοχ” έληξαν όβερ και μάλιστα έξι από αυτά εμφάνισαν σύνολο τερμάτων 4-6! Εκτός της προϊστορίας ευνοεί την επιλογή μας και η αγωνιστική εικόνα τω δύο ομάδων. Η Ζούλτε μετρά πέντε όβερ σε επτά ματς κι άλλα τόσα η Γάνδη στο ίδιο αριθμό αγώνων. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που σκοράρει μεν αλλά δέχεται πολύ εύκολα το γκολ γι αυτό άλλωστε βολοδέρνει φέτος στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης στο Βέλγιο. Απεναντίας, σε άνοδο η Γάνδη είναι πλέον στο -2 από την κορυφή μετά από τη συλλογή εννέα βαθμών στα τέσσερα πιό πρόσφατα ματς που έδωσε.
 
131. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ Σ. ΟΒΕΡ 1.65

Ομάδες που έχουν έφεση στα πολλά γκολ αμφότερες αν και τον τελευταίο καιρό δείχνουν να είναι εκτός φόρμας. Η Πιτέρμπορο αγνοεί τη νίκη από τις 18 Οκτωβρίου όταν είχε επιβληθεί της Μπάρνσλεϊ με 2-1. Αμυντικές αδυναμίες εμφάνισε για μία ακόμη φορά στο τελευταία ματς που έδωσε χάνοντας 2-1 απ’ τη Σουίντον. Στο “Λόντον Παρκ” μετρά επτά όβερ σε σύνολο εννέα αγώνων, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Α’ Αγγλίας. Η Μπρίστολ Σίτι παραμένει πρωτοπόρος παρά τις δύο συνεχόμενες ήττες στις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Εκτός έδρας συνήθως δείχνει επιθετικό πνεύμα και τα έξι απ’ τα εννέα παιχνίδια που έδωσε έληξαν με τρία γκολ και πάνω. Επιπρόσθετα έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό μόνο μία φορά στα 32 τελευταία εκτός έδρας.

Σχετικά άρθρα