Καλλιστεία «Mis Wheelchair 2014» στο Μουμπάι!

28 Νοεμβρίου 2014

Είναι αναμφισβήτητο ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία - Αυτό γίνεται πράξη στο Μουμπάι με την διοργάνωση για δεύτερη χρονιά καλλιστείων για νεαρές γυναίκες, που είναι καθηλωμένες σε αναπηρικά καροτσάκια

Το 2013 για πρώτη φορά διοργανώθηκαν στην πρωτεύουσα της Ινδίας καλλιστεία για νεαρές γυναίκες που είναι ανάπηρες. Η γελαστή Nirmala κέρδισε τον τίτλο της «Mis Wheelchair» για το 2013 και φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που δίνεται η ευκαιρία σε όμορφες, νέες κοπέλες, να διαβούν την πόρτα του κινηματογράφου ή του μόντελινγκ, παρά την αναπηρία τους.

Στόχος των διοργανωτών είναι να δοθεί η δυνατότητα σε αυτές τις γυναίκες να ασχοληθούν με την τηλεόραση ή να κάνουν τα μοντέλα, χωρίς η αναπηρία τους να λειτουργεί ως τροχοπέδη στα ενδεχόμενα όνειρά τους.

Για το 2014 το τίτλο της Ινδής «Mis Wheelchair 2014» κέρδισε η πανέμορφη Rajalakshmi, 28 ετών, που τον αποδέχτηκε με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες οι όμορφες Ινδές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις συνομήλικές τους και το μόνο που χρειάζονται είναι η υποστηρικτική, ισότιμη αντιμετώπισή τους από το κράτος και από τους συνανθρώπους τους!

protothema


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ