Σκουρτόπουλος: «Η νίκη είναι μονόδρομος»

Το Ρέθυμνο προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού και ο Απόλλωνας από την επικράτηση στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος χαρακτήρισε την νίκη μονόδρομο για την κρητική ομάδα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. 
Για την σημασία του αγώνα: «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Για μας η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να μπορέσουμε να εξαργυρώσουμε τη νίκη στην Ελευσίνα». 
Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Απόλλων Πάτρας είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Πειθαρχημένη. Παίζει ωραίο μπάσκετ, με πολλά τρικ στην άμυνα. Έχει πολλά θετικά στοιχεία».
Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Αν θέλουμε να επικεντρωθούμε σε κάτι, θα έλεγα ότι το περιφερειακό σουτ αποτελεί σημείο κλειδί για τον αντίπαλο».
Για το που θα βασιστεί το Ρέθυμνο: «Όπως πάντα, ο ρυθμός είναι αυτός που καθορίζει ένα αποτέλεσμα. Αν καταφέρουμε να πάμε στην επίθεση σε γρήγορο τέμπο, που μας αρέσει, αλλά να είμαστε και πιεστικοί στην άμυνα, όπως πρέπει, προκαλώντας κάποια δυσλειτουργία στην ομάδα του Απόλλωνα νομίζω ότι θα είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα