Θα ζητήσει άδεια η Μπάρτσα για μεταγραφή

Το κενό του Τόμας Βερμάελεν θέλει να καλύψει η Μπαρτσελόνα, και γι’ αυτό τον σκοπό σκοπεύει να ζητήσει ειδική άδεια από την FIFA, προκειμένου να προχωρήσει σε μεταγραφή αμυντικού, με στόχο να καλύψει το κενό του Τόμας Βερμάελεν!

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, η διοίκηση του συλλόγου της Καταλονίας αποφάσισε να ζητήσει από την παγκόσμια ομοσπονδία να αρθεί προσωρινά η τιμωρία που της έχει επιβληθεί για την απαγόρευση μεταγραφών, έτσι ώστε να κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ, μετά την άσχημη εξέλιξη που πήρε η υπόθεση με το Βέλγο αμυντικό.

Να θυμίσουμε ότι ο τελευταίος θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και δεν του έχει επιτρέψει να παίξει ούτε σε ένα ματς από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε από την Άρσεναλ έναντι περίπου 15 εκ. λιρών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο διεθνής άσος θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι εφημερίδες «Sport» και «Mundo Deportivo» υπογραμμίζουν ότι η Μπαρτσελόνα θα ρωτήσει τη FIFA αν μπορεί να αποκτήσει παίκτη για να αντικαταστήσει τον Βερμάελεν… Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι κανονισμοί της ισπανικής ομοσπονδίας επιτρέπουν στους «μπλαουγκράνα» να προβούν άμεσα στην ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή, χωρίς να είναι υποχρεωμένη να περιμένει έως τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…

Σχετικά άρθρα