Άφησε… την Αγγλία ο Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές σταμάτησε να γυμνάζεται στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς άφησε την Αγγλία με προορισμό την Ισπανία! Αυτό μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός της Βαρκελώνης.
Να θυμίσουμε πως ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και είχε ξεκινήσει να προπονείται με τους «κόκκινους διάβολους», με στόχο να γίνει μέλος της αγγλικής ομάδας τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τον σταθμό «Catalunya Radio», η μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ δεν θα πραγματοποιηθεί, μιας και ο 32χρονος πορτιέρο έφυγε από το Μάντσεστερ και επέστρεψε στην Ισπανία. Λέτε να βρήκε άλλη ομάδα;
Το όνομα του Βίκτορ Βλαντές είχε πάντως, συνδεθεί και με τη Λίβερπουλ, λόγω τον πολύ κακών φετινών εμφανίσεων του Μινιολέ.

Να θυμίσουμε πως ο Βαλντές με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα ήρθε μια… ανάσα από τη Μονακό (οι δυο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια), αλλά η συμφωνία του δεν ενεργοποιήθηκε! Προφανώς λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Σχετικά άρθρα