Επανεκκίνηση… μέρος 1ο

Το πρωτάθλημα της Superleague επανεκκινεί μετά από τρεις εβδομάδες, με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής. Τρία παιχνίδια σήμερα, αύριο οι «αιώνιοι» και ο ΠΑΟΚ.

Το πρώτο σφύριγμα της ημέρας θα ακουστεί στη Μυτιλήνη, όπου η έκπληξη του πρωταθλήματος, Καλλονή, υποδέχεται τον Πλατανιά με στόχο την πέμπτη νίκη σε έξι αγώνες ως γηπεδούχος, προκειμένου να περάσει στη δεύτερη θέση.

Την έδρα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και ο Λεβαδειακός απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως οι Βοιωτοί θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις πλέον συμπαγείς και ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου μετρά μία ήττα στους πέντε φετινούς εκτός έδρας αγώνες του, την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν να επιδείξουν μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια στην έδρα τους!

Το πρόγραμμα κλείνει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τη Skoda Ξάνθη και ευελπιστεί να μην έχει άλλη απώλεια στην έδρα του. Ο σύλλογος της Θράκης παραμένει ένα ανταγωνιστικό συγκρότημα και από την ημέρα που καθήκοντα τεχνικού ανέλαβε ο Ράτσβαν Λουτσέσκου δείχνει βελτίωση. 

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 29 Νοεμβρίου

Καλλονή-Πλατανιάς (15:00, Novasports 3)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 1)
Ατρόμητος-Skoda Ξάνθη (19:30, Novasports 1)

Κυριακής 30 Νοεμβρίου

Κέρκυρα-Ολυμπιακός (15:00, Novasports 2)
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 4)
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (17:15, Novasports 4)
Πανιώνιος-Νίκη Βόλου (17:15, Novasports 7)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15, Novasports 6)
Παναθηναϊκός-Βέροια (19:30, Novasports 1)

Σχετικά άρθρα