Εξω Σίλντενφελντ, Μέντες, μέσα Ζέκα, Καρέλης

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και ο Νταβίντ Μέντες αποκλείστηκαν από την 20μελή αποστολή για το ματς με τη Βέροια και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου . Μάλιστα κανείς από τους δύο δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Γι’ αυτό κι από το Τριφύλλι έκαναν λόγο για «απόφαση του προπονητή»…

Εκτός αποστολής έμειναν και ο Διαμαντής Χουχούμης με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, ο Ζέκα και ο Καρέλης επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούρμπος, Δώνης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Μπούι .

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είχε συζήτηση με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Γιάννη Αναστασίου πριν από την έναρξη.

Το πρόγραμμα των Πρασίνων στην προπόνηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

 

Σχετικά άρθρα