Μέξας: «Πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο»

Πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλει να παρουσιάσει ο ΚΑΟΔ στην κυριακάτικη (30/11, 5 μ.μ.) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα.

«Υποδεχόμαστε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός και πρώτο μέλημα για την ομάδα μας είναι να παρουσιάσουμε ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που δείξαμε στα τελευταία 15 λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη βδομάδα», τόνισε ο, προπονητής του ΚΑΟΔ American Genetics, και επισήμανε: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και ισορροπημένοι μέσα στο γήπεδο και να έχουμε λύσεις αμυντικά ως προς το πικ εν ρολ του Ολυμπιακού και στην επίθεση να αντεπεξέλθουμε της επιθετικής άμυνας του αντιπάλου. Θέλουμε να βγούμε κερδισμένοι σαν ομάδα από αυτό το παιχνίδι για την δύσκολη συνέχεια που έχουμε».

Η ομάδα της Δράμας θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στους «ερυθρόλευκους» σύμφωνα με τον Ροντ Όντομ, τον 23χρόνο Αμερικανό φόργουορντ: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και πολλές λύσεις στην έδρα μας. Θέλουμε να παλέψουμε, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να γίνουμε καλύτεροι μέσα από αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι για να έχεις ανταγωνιστική εικόνα, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις, μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα