Με «αιώνιους» και ΠΑΟΚ η συνέχεια

Μάχες που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στη βαθμολογία της Σούπερλιγκ, περιλαμβάνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής. 

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Κέρκυρα στις 15:00 και σίγουρα θέλει τη νίκη για να πάει με δυνατή ψυχολογία την Τετάρτη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Ο δικέφαλος του Βορρά, με ανοιχτά φτερά ύστερα από τη νίκη με τη Μινσκ, υποδέχεται στις 17:15 τον Πανθρακικό, που μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. 

Την ίδια ώρα ματς, με πάθος, ένταση και βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει και στους «Ζωσιμάδες». Εκεί, ο ΠΑΣ των 13 βαθμών υποδέχεται τον ΟΦΗ, που θα πάει να κυνηγήσει το διπλό έτσι ώστε να πιάσει τον σημερινό του αντίπαλο. Ενδιαφέρον θα έχει και η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τη Νίκη Βόλου στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα της Πλατείας ξέρει πολύ καλά ότι μόνο με νίκη θα πάρει βαθιά ανάσα στην προσπάθειά της για να σωθεί. Αναμέτρηση με ενδιαφέρον είναι και αυτή του Εργοτέλη με τον Αστέρα. Η ομάδα της Αρκαδίας δεν έχει άλλο στόχο πέρα από τους τρεις βαθμούς, μιας και είναι 7ος με 17 βαθμούς και θέλει να μείνει κοντά στις θέσεις των πλέι οφ.

Τέλος στις 19:30 ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις δυνάμεις του κόντρα στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Βέροια, στη Λεωφόρο. Με τρίποντο η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ανεβαίνει στην 3η θέση μαζί με την Καλλονή και μένει σε απόσταση βολής από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο (29/11)

Καλλονή – Πλατανιάς 0-0
ΛεβαδειακόςΠαναιτωλικός 0-0
Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη 2-0 (21′, 50′ Ουμπίντες)

Κυριακή (30/11)

Κέρκυρα – Ολυμπιακός (15:00)
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης (17:15)
ΠΑΟΚ – Πανθρακικός (17:15)
Πανιώνιος – Νίκη Βόλου (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (17:15)
Παναθηναϊκός – Βέροια (19:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σχετικά άρθρα