Σαββίδης: «Συγκέντρωση για το τρίποντο»

Με αφορμή τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό, ο Κυριάκος Σαββίδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει τη συγκέντρωση που απαιτείται για να πάρει τη νίκη. Επίσης ο μέσος του δικεφάλου μίλησε και για το επερχόμενο με την Γκινγκάμπ αλλά και για τη νίκη με τη Ντιναμό Μινσκ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τον αγώνα κόντρα στην Μινσκ στη Λευκορωσία:

«Οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Όμως πήγαμε εκεί για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε.»

Για το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ:

«Το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ είναι τελικός. Η νίκη είναι μονόδρομος. Εδώ θα κριθούν όλα στο γήπεδο μας και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.»

Για τις συνεχόμενες αναμετρήσεις:

«Όταν αγωνίζεσαι σε μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ είναι λογικό να υπάρχουν παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Η ομάδα παίζει πολλές φορές τρεις φορές την εβδομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να ξέρει που βρίσκεται, σε ποια ομάδα αγωνίζεται, να είναι σοβαρός και να κάνει σωστά την δουλειά του. Η σωστή προπόνηση και η καλή ζωή είναι οι ανάγκες που έχει ένας ποδοσφαιριστής.»

Για τον Πανθρακικό:

«Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Πανθρακικός δεν είναι σε καλή θέση στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά είναι μία ομάδα που πρέπει να σεβαστούμε, όπως και κάθε αντίπαλο, αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να κρατάει την μπάλα, να έχει την κατοχή και αν είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.»

Σχετικά άρθρα