Τρίτωσε με Σάκοτα

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της, επικρατώντας με 96-73 του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε εμφάνιση από τα παλιά και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν κάθε φορά που οι γηπεδούχοι προσπαθούν να ξεφύγουν. Η ΑΕΚ πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 3ο λεπτό του πρώτου δεκαλέπτου αλλά οι Ροδίτες κατάφεραν να μηδενίσουν τη διαφορά των 9 πόντων μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου.

Από εκεί και έπειτα η Ένωση με καλή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση έφτιαξε διαφορά 14 πόντων με τους Ντούσαν Σάκοτα και Ίνγκλις να την τραβούν από το… χέρι. Οι δύο παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 24 και 28 πόντους αντίστοιχα, πετυχαίνοντας από 4 τρίποντα. Κάπου εκεί οι παίκτες του Λυκογιάννη τα παράτησαν δίνοντας στα τελευταία λεπτά χαρακτήρα διαδικαστικό.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 41-41, 71-57, 96-73

ΑΕΚ: Ντελινινκάιτις 11, Σάκοτα 24, Κασελάκης 3, Πολιτάρχου 2, Καμπερίδης, Γουίλιαμσον 7, Τσιάκος, Σαρικόπουλος 17, Μπούτρης, Μιλόσεβιτς 4, Ίνγκλις 28, Νίκολιτς.

Κολοσσός Ρόδου: Λαρεντζάκης 2, Σιόλογκας, Καρίμ 8, Τζέιμς 23, Σμιθ 9, Στεφανίδης, Λίντεν, Τσάμης 14, Χάγκινς 3, Μπούλιαν 14

Σχετικά άρθρα