Παππάς: «Προσοχή και σεβασμός»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο Δευτέρα (1/12, 5.30 μ.μ.) στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Basket League, στην Αμαλιάδα τον Κόροιβο και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει τον σεβασμό που αξίζει στον αντίπαλο.

«Μετά τη νίκη μας επί της Μπάγερν και την μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης στο Top16 της Ευρωλίγκας οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στην επόμενη υποχρέωσή μας», δήλωσε ο προπονητής των «πρασίνων», και υπογράμμισε: «Ο Κόροιβος είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα την αντιμετωπίσουμε με το σεβασμό που της αξίζει. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί, σε άμυνα κι επίθεση ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Ο Παναθηναϊκός θα προσεγγίσει τον αυριανό αγώνα με τον ίδιο τρόπο με όλα τα προηγούμενα ματς της φετινής σεζόν σύμφωνα με τον 24χρόνο γκαρντ Νίκο Παππά: «Η προσέγγισή μας στο συγκεκριμένο αγώνα δεν διαφέρει ούτε στο ελάχιστο από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ως τώρα όλους τους αντιπάλους μας: Προσοχή, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμός».

Σχετικά άρθρα