Μπεργκ: «Να παίζουμε πιο έξυπνα»!

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί στο πνευματικό κομμάτι του παιχνιδιού του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα δεν ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Θέλω πάντα να τα πηγαίνω καλά. Έρχομαι από τραυματισμό. Είχαμε ένα παιχνίδι στην Ρωσία και τα πόδια είναι βαριά. Χρειάζομαι χρόνο για αποθεραπεία, αλλά στόχος μου είναι να τα πηγαίνω καλά».

Για τη συμμετοχή του στις περισσότερες φάσεις: «Εύχομαι να τα πηγαίνω καλύτερα με την ομάδα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και νομίζω ότι όλη η ομάδα μπορεί να τα πάει καλύτερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Εγώ είμαι μέρος της ομάδας και ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για τη δήλωση του Αναστασίου για την… αναγκαιότητα συμμετοχής του Μπεργκ στα ματς του Παναθηναϊκού και τα δύο δύσκολα εκτός έδρας αγώνες με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης: «Είναι δύσκολα παιχνίδια. είναι σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα και αποκτήσαμε ψυχολογία. Από εκεί και πέρα, μετά τον αγώνα με την Ντιναμό, είναι σημαντική η νίκη σήμερα και τώρα πάμε στα ματς με τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη φάση του δεύτερου τέρματος: «Θεωρώ πως ήταν γκολ του Κλωναρίδη. Ερχόμουν από τα αριστερά, είδα πως ερχόταν αμυντικός, πήγα πρώτος στην μπάλα και θεωρώ ότι ήταν του Κλωναρίδη».

Για το που πρέπει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός: «Αυτό είναι δύσκολο να το πω. Πρέπει να παίζουμε με περισσότερη εξυπνάδα. Σήμερα δεχθήκαμε και πάλι ένα… χαζό γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες και να περιορίσουμε τα λάθη μας».

Σχετικά άρθρα