Αναστασίου: «Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα»!

30 Νοεμβρίου 2014

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε από τη Βέροια, στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε μετά τη διακοπή να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα, τη νίκη στο πρωτάθλημα. Η διακοπή δεν βοήθησε καμία ομάδα. Μπήκαμε δυνατά και είχαμε τον έλεγχο. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα από τη Βέροια. Η εικόνα μας ήταν αυτή σε όλο το παιχνίδι. Δεχτήκαμε γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος. Στιγμή αδράνειας το γκολ. Μετά πάλι κυριαρχήσαμε. Αυτό που μετράει για μας είναι οι τρεις βαθμοί. Και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη».

Για τα παιχνίδια που έρχονται: «Κάθε ματς είναι σημαντικό και κάθε ματς δεν θα είναι εύκολο. Μετράει το ματς της Πέμπτης που είναι σε δύσκολη έδρα. Στόχος μας σε κάθε ματς να παίρνουμε τη νίκη. Έχουμε μία ομάδα που μπορεί να νικήσει κάθε ομάδα στο ελληνικό

Για το τι έλλειψε από τον Παναθηναϊκό για να βάλει κάποιο γκολ ακόμα όταν ήταν το σκορ 2-0: «Δεν θα έλεγα ότι έλλειψε κάτι. Εκτός από το γκολ δεν δημιούργησε κάποια φάση η Βέροια. Ποδόσφαιρο παίζουν και οι αντίπαλοι. Δεν τους δώσαμε κανένα δικαίωμα. Αυτά τα ματς από τη στιγμή που θα μείνει ο αντίπαλος με δέκα και υπάρχουν προοπτικές θα πρέπει να βάλεις κι άλλα γκολ. Υπήρχαν και πολλά οφσάιντ. Τα θεωρώ υπερβολικά όλα όμως οι επόπτες ξέρουν καλύτερα».

Για τον Μέντες και τον «Σίφο»: «Η ομάδα έχει δύσκολα παιχνίδια. Υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί παίκτες και έχω στο μυαλό μου τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου τα Χριστούγεννα. Πρέπει να βρω χρόνο να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Ήταν καθαρά θέμα επιλογής. Αυτοί οι παίκτες δεν θα ξεκινούσαν και θεώρησα καλύτερο να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ