«Γρίφος» για Μίτσελ με ΠΑΟΚ

Και τώρα υπάρχει μόνο ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό και ανυπομονησία για το ντέρμπι της Τετάρτης που σε περίπτωση νίκης θα φέρει τους ερυθρόλευκους μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας. 
 
Σε όλα τα μέτωπα στην πειραϊκή ομάδα υπάρχει μεγάλη δίψα για επικράτηση. Κόσμος, διοίκηση, προπονητές και παίκτες ετοιμάζονται για μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να έρθει αυτό το τρίποντο, ει δυνατόν και με τον πλέον πειστικό τρόπο, ώστε ο Ολυμπιακός να βρεθεί στην πρώτη θέση, για πρώτη φορά μόνος του στη φετινή σεζόν. 
 
Ο Μίτσελ θα ψάξει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενδεκάδα, καθώς πέραν των παικτών που συνήθως είναι βασικοί στα μεγάλα ματς της φετινής σεζόν, ήρθαν με την εμφάνισή τους στην Κέρκυρα και άλλοι ποδοσφαιριστές να χτυπήσουν την πόρτα του αρχικού σχήματος. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον προπονητή η απόδοση των Μπενίτες, Φορτούνη, Μπουχαλάκη και Αυλωνίτη. Με τον Μίτσελ να έχει δείξει ότι όταν ένας παίκτης παίρνει μπρος δεν τον βγάζει εύκολα από την ενδεκάδα. 
 
Αυτοί που δεν άρεσαν στον Ισπανό στην Κέρκυρα ήταν οι Κασάμι και Ντοσεβί που αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο και δύσκολα θα είναι στα πλάνα για την Τετάρτη. 
 
Σίγουροι είναι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες, ενώ για τις άλλες θέσεις θα γίνει μάχη. Για τα στόπερ προβάδισμα έχουν οι Μποτία, Αμπιντάλ . Για τη μεσαία γραμμή ο Μανιάτης αλλά υπάρχουν και οι Εντινγκά, Φορτούνης, Μπουχαλάκης . Και για την επίθεση ο Μπενίτες διεκδικεί τη θέση του Μήτρογλου και ο Αφελάι έχει προβάδισμα έναντι του Φουστέρ
 
Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια, ενώ είναι πιθανό να πάει στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης ώστε να μιλήσει στην ομάδα για τη σημασία του αγώνα. Αν και άπαντες έχουν κατανοήσει τι πρέπει να κάνουν. 

Σχετικά άρθρα