Επισκευτήκαμε το Il Frati στη Κηφισιά και πήραμε και μια σούπερ συνταγή!

1 Δεκεμβρίου 2014
 
Πρόσφατα ανακάλυψα άλλο ένα ωραίο εστιατόριο στη Κηφισιά. Νόστιμα και ωραία πιάτα και αρκετά οικονομικά. Θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί έχει ωραίο περιβάλλον και μπορεί να γίνει και το επόμενό σας στέκι.
 
 
Η συνταγή που σας δίνουμε παρακάτω είναι με αφορμή το πιάτο που παρείγγειλα εγώ και ήταν υπέροχο. Μπιφτεκάκια γαλοπούλας με πουρέ σελινόριζας. Ηταν τόσο ωραίος ο πουρές που ζήτησα και τη συνταγή. 
 
Δοκιμάστε να το φτιάξετε και καλή απόλαυση! 
 
 
'Aννα Δρούζα
 
πουρές σελινόριζας
 
450 γραμμάρια σελινόριζα
200 ml γάλα
200 ml κρέμα γάλακτος
100 ml κρέμα καρύδας
2 κλαράκια θυμάρι
1 κουταλιά του γλυκού confit σκόρδου
2 κτγ αλάτι
60 γραμμάρια βούτυρο
 
κόβουμε την σελινόριζα σε κύβους 2 εκατοστών.την βάζουμε σε κατσαρόλα με το γάλα,την κρέμα,την κρέμα καρύδας και το αλάτι, βάζουμε το θυμάρι βράζουμε για 25-30 λεπτά,Αφαιρούμε το θυμάρι ,σουρώνουμε και περνάμε αμέσως από μπλέντερ.αν είναι πολύ σφιχτό ,διορθώνουμε με το γάλα από το βράσιμο.ρίχνουμε το βούτυρο,το confit σκόρδου και κρυώνουμε

 

 

 

 

 

 


















Info:


Καθημερινά: από τις 08.00

Τιμές: από 18 ευρώ/άτομο, 3,90 ευρώ (freddo espresso), 6,50 ευρώ (ποτό), από 10 ευρώ (cocktail)

Αργυροπούλου 7, Κηφισιά

Τηλ. +30 210 8088157

cafeilfrati@gmail.com

www.facebook.com/cafeilfrati






ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ