Πίεση από την αρχή στο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει την Τετάρτη να έχει από το πρώτο λεπτό παιχνίδι κυριαρχίας απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο Ρέντη να έχει πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας και πίεσης στον αντίπαλο.

Οι ερυθρόλευκοι θα πάνε με πλάνο να δείξουν από την αρχή ότι είναι η καλύτερη ομάδα και με τη δύναμη της έδρας να ασκήσουν έντονη πίεση στον αντίπαλό τους, με στόχο να σκοράρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους για το τρίποντο που θα τους φέρει στην κορυφή.

Ο Μίτσελ κάνει σκέψεις για την ενδεκάδα, με υποψήφιους προς επιστροφή τους Αμπιντάλ, Αφελάι και Μήτρογλου, αλλά και παίκτες που διακρίθηκαν ιδιαίτερα στην Κέρκυρα όπως οι Φορτούνης, Μπενίτες, Φουστέρ, Μπουχαλάκης να έχουν πιθανότητες να παραμείνουν στο αρχικό σχήμα.

Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού αυτό του Τζίμι Ντουρμάζ, με τον Σουηδό να συνεχίζει την θεραπεία του αλλά να αρχίζει και ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην Κέρκυρα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, με τους υπόλοιπους να ξεκινούν με ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Στη συνέχεια δούλεψαν επάνω στην κατοχή της μπάλας και την πίεση προς τον αντίπαλο.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ντέρμπι, με τη μάχη να είναι μεγάλη ακόμη και για το ποιοι θα μπουν στη 18αδα.

Σχετικά άρθρα