Όβερ από Τουρκία, Γερμανία

372. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ ΟΒΕΡ 1.65
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι εμφανές από τα πρόσφατα νικηφόρα αποτελέσματα ότι ωφέλησε την ομάδα της Τραπεζούντας. Από εκεί που βολόδερνε κάτω από τη μέση της κατάταξης τώρα βρίσκεται μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Βασικό στοιχείο της γηπεδούχου η αποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα άλλωστε δείχνει ότι μπορεί να πετυχαίνει γκολ με άνεση και ειδικά μπροστά στο ένθερμο κοινό της. Καλή ομάδα με ροπή στις ισοπαλίες και στα μεγάλα σκορ είναι η Γκεντσλέρ που περνά ήσυχη σεζόν έχοντας διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού. Εκτός φέρνει συνήθως όβερ καθώς έχει έφεση στο σκοράρισμα αλλά και αμυντικές αδυναμίες. Ακόμη και η παράδοση ευνοεί την επιλογή σε αυτή την αναμέτρηση.

381. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΟΒΕΡ 1.70
Η γηπεδούχος είναι δίχως αμφιβολία η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στη Β’ Γερμανίας. Με αποφασιστικότητα, πειθαρχία, οργάνωση στο παιχνίδι της και καλές επιθετικές επιδόσεις έρχεται από πέντε συνεχόμενα τρίποντα επίδοση που την έχει φέρει στις προνομιούχες θέσεις της κατάταξης. Σήμερα θα έχει δύο απουσίες βασικών ικανότατων στην ανασταλτική λειτουργία κάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του άλλωστε οι φιλοξενούμενοι μετά την αποχώρηση του Ισμαελ έχουν αναπτερωμένο ηθικό κάτι που φαίνεται από τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα. Επίσης η Νυρεμβέργη η οποία έχει υψηλές βλέψεις και θα παίξει επιθετικά καθώς στόχο έχει τους βαθμούς που θα την φέρουν κοντά στην πεντάδα, είναι ομάδα που φέρνει αρκετά όβερ μακρυά από την έδρα της.

382. ΝΑΝΣΙ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 1 1.60
Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Τρουά έδωσε τέλος στο καλό σερί της ομάδας του Κορέα ο οποίος τα έψαλε στους παίκτες του όχι τόσο για το αποτυχημένο αποτέλεσμα αλλά κυρίως για τη νωθρή εικόνα που παρουσίασαν. Η Νανσί δεν θέλει να χάσει την επαφή της με τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης γι αυτό και σήμερα θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να επιστρέψει στα τρίποντα υποδεχόμενη μια εξαιρετικά ασταθή ομάδα. Η Βαλενσιέν είναι ή του ύψους ή του βάθους αλλά η ποιότητα του έμψυχου δυναμικού της έχει ταβάνι. Δηλαδή μπορεί να χτυπήσει μια ομάδα εκτός έδρας που βρίσκεται από τη μέση και κάτω της κατάταξης όχι όμως και τη Νανσί η οποία ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Β’ Γαλλίας.

Σχετικά άρθρα