Κουρμπέλης: «Στόχος τα play offs και το Κύπελλο»

Μετά από το εντυπωσιακό πέρασμα (4-1) του Αστέρα Τρίπολης από την έδρα του Εργοτέλη ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναφέρθηκε στους στόχους των Αρκάδων μετά από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, στο όνειρο της κλήσης του στην Εθνική αλλά και στα όσα ακούγονται περί επικείμενης μεταγραφής του.

Οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “novaσπορ”:

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Δεν ήταν τόσο άνετη, όσο δείχνει το σκορ. Απειληθήκαμε στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει πίσω στο σκορ, με την καλή ευκαιρία που έχασε ο Εργοτέλης. Ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το έργο μας με υποχρεώσεις σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σε κάποια ματς βγήκε αυτό, φάνηκε η κούραση. Τώρα που τελείωσε το Europa League θα επικεντρωθούμε κυρίως στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο. Ο στόχος είναι με το καλό είναι να μπούμε στα play-off και να πάρουμε καλύτερη θέση απ’ ότι πέρυσι, Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η θέση, διότι πρέπει να δούμε ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος. Το Κύπελλο είναι επίσης στόχος, διότι δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θέλαμε πέρυσι».

Για τα όσα ακούγονται για τον ίδιον περί επικείμενης μεταγραφής και… Εθνικής: «Δεν δίνω πολύ βάση και κοιτάω το παρών. Το παρών είναι να πάει καλά ο Αστέρας. Κάθε παίκτης θέλει να πάει στην Εθνική, αλλά χρειάζεται να δουλέψεις πολύ για να φθάσεις εκεί. Θα προσπαθήσω και θα δουλέψω εκεί για να παίξω».

Για τη θέση που πιστεύει ότι πρέπει να παίζει: «Εγώ θα παίζω όπου θέλει ο προπονητής. Όταν έπαιζα στόπερ είχα εκείνη τη θέση στο μυαλό μου. Τώρα έχω προσαρμοστεί στο κέντρο και θα μου… κακοφανεί αν γυρίσω πίσω».

Σχετικά άρθρα