«Γεμάτο Καραϊσκάκη με ΠΑΟΚ»

1 Δεκεμβρίου 2014

Τη βοήθεια των οπαδών του Ολυμπιακού σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ  ζητούν δύο από τους παίκτες της ομάδας που είχαν εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. 
 
Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησαν για τη σημασία του ντέρμπι ώστε με νίκη να βρεθεί ο Ολυμπιακός μόνος πρώτος στη βαθμολογία. 
 
Οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη:
 
«Θέλουμε να δούμε όλα τα καθίσματα στο Καραϊσκάκη γεμάτα! Να νιώσουμε την ατμόσφαιρα καυτή, όπως ξέρουμε ότι είναι στο γήπεδό μας. Το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι κορυφής, το οποίο μπορεί να μας φέρει στην πρώτη θέση. Αυτός είναι ούτως ή άλλως ο μεγάλος μας στόχος! Να ανέβουμε στην πρώτη θέση και να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ πρόκειται πάντα για μία «μάχη» γοήτρου. Μία αναμέτρηση που τραβάει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει χαρακτηριστεί δίκαια «δωδέκατος παίκτης». Είναι! Κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοί μας πρέπει να το δείξουν ξανά. Ακόμα και στις καθυστερήσεις του αγώνα, πρέπει όλοι να φωνάζετε υπέρ του Ολυμπιακού. Σας περιμένουμε στο γήπεδο»
 
 
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δήλωσε:
 
«Ευχή μου είναι να μην πέφτει καρφίτσα μέσα στο Καραϊσκάκη! Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να έχουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, να φωνάζουν δυνατά από το. ζέσταμα! Όχι μόνο από το πρώτο λεπτό του ματς. Από το πρώτο λεπτό που θα μαζευτούν στην εξέδρα του γηπέδου! Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νιώσει τη θερμή ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη και με αυτό τον τρόπο και εμείς θα πάρουμε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, για να φτάσουμε στη νίκη που τόσο πολύ θέλουμε. Και για να κάνουμε το κοινό μας χαρούμενο, αλλά και για να ανέβουμε εκεί όπου ανήκουμε: στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος να γίνουμε ένα! Όπως το έχουμε κάνει τόσες και τόσες φορές! Ας το κάνουμε ξανά! Όλοι στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ και την κορυφή»!

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ