Τσόρι: «Να νιώσουν από την αρχή την έδρα μας»

Εμπιστοσύνη ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει όπως πρέπει ώστε να πάρει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να βρεθεί στην κορυφή έχει στην ομάδα του ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες
 
Ο Τσόρι μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι της Τετάρτης.
 
«Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και εκεί παίζεται η βαθμολογία και ανυπομονούμε να έρθει εκείνη η στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και σε τέτοια παιχνίδια συνήθως είμαστε άξιοι εμπιστοσύνης. Όπως σε όλα τα παιχνίδια το σημαντικό είναι να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να τους κάνουμε όλους να νιώσουν ότι παίζουμε στην έδρα μας. Δεν θέλω να στείλω κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα. Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο που ακολουθώ πάντα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο μας να παίξουμε σαν ομάδα»
 
* Την Τετάρτη κυκλοφορούν και τα εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα.Τιμώνται από 10 έως 45 ευρώ. 
 
* Δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό τα νέα ρεπορτάζ από το Βέλγιο για τον Αμερικανό μέσο Σάσα Κλιεσταν. Οι φήμες αναζωπυρώθηκαν μετά από μια δήλωση του μάνατζερ της Άντερλεχτ ότι μετά τον Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός θα πάρει δανεικό και τον Κλιέσταν. 

Σχετικά άρθρα