ΠΑΟ: Δεν μας έχει απασχολήσει ο Αλμέιδα

Οι Ιταλοί θέλησαν να… στείλουν τον Ούγκο Αλμέιδα στον Παναθηναϊκό αλλά οι Πράσινοι διαψεύδουν ότι τους έχει απασχολήσει η περίπτωση του πορτογάλου σέντερ φορ, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο αγωνίζεται στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Τσεζένα .

 

«Δεν γνωρίζουμε κάτι και δεν μας έχει απασχολήσει ο Αλμέιδα» τόνιζαν από το Τριφύλλι θέλοντας να βάλουν τέλος στα σενάρια περί απόκτησης του 30χρονου διεθνούς στράικερ που κατά το παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία σε Βέρντερ Βρέμης και Μπεσίκτας .

 

Στον Παναθηναϊκό πάντως φαίνεται ότι κινούνται πλέον πιο έντονα στα μεταγραφικά, καθώς θέλουν να κλείσουν σχετικά νωρίς τα ανοιχτά μέτωπα προκειμένου όσοι παίκτες αποκτηθούν να ενσωματωθούν στις αρχές και όχι στα τέλη του Ιανουαρίου.

 

Ηδη ο Λεωνίδας Βόκολος την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει και να συνομιλήσει με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο -πιθανότατα σέντερ φορ αλλά αγνώστων λοιπών στοιχείων- ενώ στο στόχαστρο παραμένει και ο επιθετικός της Ερεμπρο Αλχασάν Καμαρά .

 

Παράλληλα, οι Πράσινοι προχωρούν τις επαφές και για την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή, όπου πλέον έχει παρθεί η απόφαση για την απόκτηση ενός στόπερ.

Σχετικά άρθρα