Απών ο Πράνιτς, πρόβλημα με Σπυρόπουλο

Απόντος του Ντάνιελ Πράνιτς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο κροάτης χαφ των Πρασίνων μετέβη το πρωί της Δευτέρας στην Κροατία λόγω οικογενειακού προβλήματος κι εφόσον δεν επιστρέψει μέχρι το μεσημέρι (13.30) της Τετάρτης, οπότε είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού θα τεθεί οριστικά νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

 

Ούτως ή άλλως ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρχίσει την εφαρμογή ροτέισον προκειμένου οι παίκτες του να αντεπεξέλθουν στο βαρύ πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων που περιλαμβάνει ένα ματς ανά τρεις ημέρες. Ως εκ τούτου ο Κροάτης ενδέχεται να πάρει τις ανάσες του στο ερχόμενο παιχνίδι.

 

Παράλληλα, όμως τέθηκε νοκ άουτ για το επόμενο δεκαήμερο ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Αντιθέτως, ο Ατζαγκούν ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης και ακολούθως συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα κάτι που δείχνει πως βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Σχετικά άρθρα