Εκτός ο Ιγκόρ με Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εξ αναβολής συνάντηση με τον Πλατανιά Χανίων που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. 

Μετά την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ, ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των βαθμών της νίκης έτσι ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η επιστροφή στο γήπεδο της Κομοτηνής μετά από περίπου 1 μήνα αναμένεται να αποτελέσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού που έχουν αγωνιστεί έως τώρα μόνο 3 φορές στην έδρα τους.

Ο Μάνουελ Ρόκα στην τελευταία προπόνηση είχε δυο ευχάριστες και μια δυσάρεστη είδηση από το ιατρικό επιτελείο. Συγκεκριμένα οι Πέρεζ και Μπαϊκαρά ξεπέρασαν τα προβλήματα τους με αποτέλεσμα να είναι μέσα στην 20μελη αποστολή. Αντίθετα ο Ιγκόρ δεν μπόρεσε να προπονηθεί με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Μεχία, Μπαϊκαρά, Αράμπα, Σερφά, Ντιγκινί, Ρομέου, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλάκος, Πέρεζ, Τζάνης, Λαδάκης, Χρήστου, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Κάσες και Οκάτσι. 

Σχετικά άρθρα