Νοκ άουτ ο Μαζουλουξής

Ημέρα αποφόρτισης και ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς απολαμβάνουν το ρεπό τους. Οι παίκτες του Πάουλο Κάμπος θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο (τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας) και σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος (ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ ο Δημήτρης Σουνάς, που εξέτισε την ποινή του, επιστρέφει στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρναίας (07/12, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Σχετικά άρθρα