Έκτακτη Γ.Σ. στον Άρη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον Άρη την τελευταία ημέρα του χρόνου (31/12). Το βασικό θέμα που θα συζητηθεί η είναι η λύση της ΠΑΕ και η θέση της σε εκκαθάριση καθώς και ο διορισμός εκκαθαριστών.

Η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας «ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 31 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Αλκμήνης αρ. 69 στο Δήμο Θεσσαλονίκης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1) Λύση της Π.Α.Ε. <<ΑΡΗΣ>> και θέση της σε εκκαθάριση-διορισμός εκκαθαριστών

2) Διάφορα Θέματα και ανακοινώσεις

Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να καταθέσουν στο ταμείο της εταιρείας τις μετοχές τους, είτε να φέρουν στην εταιρεία απόδειξη ότι κατέθεσαν τις μετοχές τους ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρεία, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα