Τσεκάρει και στόπερ ο Βόκολος

Προτού προλάβει να επιστρέψει στην Ελλάδα από το μεταγραφικό ταξίδι της περασμένης Κυριακής ο Λεωνίδας Βόκολος αναχώρησε ξανά για το εξωτερικό προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.
 
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πρασίνων βρίσκεται σε εξέλιξη και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας τσεκάρει τους παίκτες που βρίσκονται στα υπόψη ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που θα ανοίξει τον Ιανουάριο. Ηδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με επιθετικούς καθώς αναζητείται ένας  φορ περιοχής για παρτενέρ του Μάρκους Μπεργκ, ενώ πλέον το Τριφύλλι φορτσάρει και για την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή με την απόκτηση ενός στόπερ, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου.
 
Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Τρίτης παρακολούθησε παιχνίδι -άγνωστο που (άλλωστε σχεδόν η μισή Ευρώπη έπαιζε είτε πρωτάθλημα είτε Κύπελλο)- έχοντας στραμμένη την προσοχή του σε ποδοσφαιριστή που απασχολεί το Τριφύλλι, ενώ είναι πιθανό να συμβεί το ίδιο και το βράδυ της Τετάρτης.

Σχετικά άρθρα