Χωρίς Πράνιτς στο Αγρίνιο

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή (4/12, 17:15) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιάννης Αναστασίου, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην Κροατία μετά από σχετική άδεια που έλαβε εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος. Εκτός πλάνων του Έλληνα προπονητή είναι και οι τραυματίες Ατζαγκούν και Σπυρόπουλος που σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία αντίστοιχα.

Η προπόνηση των “Πράσινων” περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων και μετά από το τέλος της ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ .

Σχετικά άρθρα