Τζιόλης: «Δίκαιη η νίκη μας»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε λόγο για δίκαιη νίκη τονίζοντας πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Στο αρχικό του σχόλιο ο μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δικαίως κερδίσαμε. Εκτός από τα πρώτα λεπτά στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο. Από μια αδράνεια ισοφαριστήκαμε. Στη συνέχεια είχαμε πολύ θέληση. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά: «Έγιναν κάποιες αλχημείες αλλά σε όποια θέση κι αν αγωνίζεται κάποιος πρέπει να τα δίνει όλα. Σήμερα μας βγήκε το παιχνίδι, είμαστε δίκαια νικητές και τώρα απολαμβάνουμε τη νίκη».

Για το πως αντιμετώπισαν στο ημίχρονο την ισοφάριση: «Στο ημίχρονο υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός από όλους από τον τρόπο που δεχτήκαμε το γκολ. Από την άλλη ξέροντας πως στεκόμασταν στο γήπεδο, είχαμε τη σιγουριά ότι θα έρθει ένα ακόμη γκολ».

Για τις φετινές δυνατότητες του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ικανότητες να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Υπάρχουν όμως κι άλλες παράμετροι. Έχουμε πέντε μήνες μπροστά μας με ευρωπαϊκά ματς και συνεχείς υποχρεώσεις. Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες που μπορεί να σου στοιχίσουν κρίσιμους πόντους».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να αγωνιστούμε με συγκέντρωση για να συνεχίσουμε το σερί μας».

Σχετικά άρθρα