Με Σίλντενφελντ και Μέντες για τη νίκη στο Αγρίνιο

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά εφέτος έχει πανηγυρίσει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (απέναντι σε Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Βέροια) και θέλει να διευρύνει το σερί του προκειμένου να μην χάσει την επαφή με τον προπορευόμενο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού βρίσκεται εννέα βαθμούς μπροστά από το Τριφύλλι.

 

Κάθε άλλο όμως παρά εύκολο θα είναι το απόγευμα της Πέμπτης (17.15) το έργο του Παναθηναϊκού απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει. Ο Παναιτωλικός που ήδη έκοψε βαθμούς εντός έδρας από τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στο Τριφύλλι που πέρυσι και πρόπερσι έχασε βαθμούς (ήττα και ισοπαλία).

 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας και τους Σίλντενφελντ και Μέντες οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς της περασμένης Κυριακής με τη Βέροια, κάτι όμως που δεν ισχύει και για τον Πράνιτς, ο οποίος παραμένει στην Κροατία λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

 

Ως εκ τούτου η ενδεκάδα των Πρασίνων θα έχει αλλαγές καθώς ούτως ή άλλως ο Αναστασίου πραγματοποιεί ροτέισον προκειμένου οι παίκτες να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους για το τρέχον βαρύ πρόγραμμα. Στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Στιλ και στην άμυνα έχουν προβάδισμα οι Νάνο, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος και ένας εκ των Κουτρουμπή ή Μέντες. Αν ο Ολλανδός δεν παίξει ως στόπερ θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Δώνη, τον Ζέκα κι έναν εκ των Μπαϊράμι ή Πέτριτς . Τέλος στην επίθεση βέβαιη θεωρείται η παρουσία του Μπεργκ που θα έχει ως παρτενέρ μάλλον τον Κλωναρίδη.

 

Αναλυτικά την αποστολή των Πρασίνων απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Νάνο, Δώνης, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ.

Σχετικά άρθρα