Μούς γιαούρτι με ροδάκινο και μέλι από το Γιώργο Λέκκα!

<div>Μερίδες. 6</div>
<div>Χρόνος προετοιμασίας. 15’</div>
<div> </div>
<div><strong>Υλικά</strong></div>
<div> </div>
<div><strong>Για το μούς γιαουρτιού</strong></div>
<div>500γρ . γιαούρτι στραγγιστό</div>
<div>25γρ. ζάχαρη</div>
<div>3 ξύσμα λεμόνι</div>
<div>100γρ. κρέμα γάλακτος</div>
<div> </div>
<div><strong>Για την γαρνιτούρα</strong></div>
<div>250γρ. καρύδια χοντροκομμένα</div>
<div>3 κ.σ μέλι</div>
<div>300 γρ ροδάκινο κομπόστα κομμένο σε κυβάκια</div>
<div> </div>
<div><strong>Διαδικασία</strong></div>
<div> </div>
<div> </div>
<div>Σε ένα μπόλ ρίξτε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμόνι και με την βοήθεια ένα αυγοδάρτη χτυπήστε ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Ρίξτε την κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε ελαφριά σαντιγί και ενσωματώστε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης. Γεμίστε τα ποτήρια με μούς γιαούρτι και τέλος γαρνίρετε με ροδάκινο, μέλι και καρύδια.</div>

Σχετικά άρθρα