Χολέμπας: «Μεγάλη η Σίτι, μεγάλη και η Ρόμα»

Για το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει μίλησε ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ ο Έλληνας άσος άφησε… αιχμές για την Γιουβέντους . Μιλώντας για την ήττα των «τζιαλορόσι» από την «μεγάλη κυρία» για το καμπιονάτο!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ακόμα απασχολεί και για την γκολάρα που πέτυχε κόντρα στην Ίντερ μίλησε στο «Sky Italia» και είπε για τον μεγάλο αγώνα με τους «πολίτες»: «Ξέρουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά το ίδιο είμαστε και εμείς. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τους νικήσουμε και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»!

Για την ήττα από την Γιουβέντους στις 5 Οκτωβρίου, ο Χοσέ Χολέμπας υπογράμμισε, χαρακτηρίζοντας «περίεργη» τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Ήταν ένα… περίεργο παιχνίδι, όπου έγιναν πολλά. Ένα γκολ οφσάιντ, ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Περίεργο ματς».

Ο διεθνής αριστερός μπακ-χαφ αναφέρθηκε και στο όμορφο τέρμα που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ και ανέφερε: «Πράγματι ήταν μία ωραία ενέργεια. Ο Τότι μου φώναζε να ανεβαίνω και αυτό έκανα».

Σχετικά άρθρα