Τζαναβάρας: «Είμαστε άπειροι και το πληρώνουμε»

Η Νίκη Βόλου γνώρισε την ήττα στην έδρας της από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Η ομάδα του Παναγιώτης Τζαναβάρα δεν κατάφερε ούτε σε αυτόν τον αγώνα να σκοράρει.

Ο τεχνικός της Νίκης τόνισε πως η ομάδα του ηττήθηκε καθώς έκανε επιπόλαια λάθη.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι όσον αφορά στο αποτέλεσμα γιατί κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα κι από λεπτομέρειες ή κάποια λάθη επιπόλαια, χάσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Είδατε την προσπάθειά μας. Στο πρώτο ημίχρονο, αντί το σκορ να είναι 1-0 για εμάς, δεχθήκαμε το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, αντί να κάνουμε το 1-1, ήρθε στο τέλος το 0-2.

Είναι άδικο αποτέλεσμα για εμάς, κάναμε πολύ καλή προσπάθεια αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Εάν δεν προσέξεις τις λεπτομέρειες, έχεις πρόβλημα, έχουμε απειρία και την πληρώνουμε. Η ομάδα έχει βελτιωθεί στη φυσική κατάσταση, στη δύναμη, στο παιχνίδι της. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα, γίνεται μεγάλος αγώνας αλλά υστερούμε σε άλλα πράγματα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, σε τρεις μέρες έχουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα επηρεάζεται από τα διοικητικά: «Αφήνουμε από έξω τα διοικητικά, ο πρόεδρος μάς βοηθάει όσο μπορεί, εμείς προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είναι σωστό να ασχολούμαστε με αυτά, οι παίκτες είναι απ’ έξω απ’ αυτά, είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι».

Σχετικά άρθρα