Και άλλο ρεκόρ ο Χρήστου

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ  σημείωσε ο Απόστολος Χρήστου κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του Παγκόσμιου πρωταθλήματος 25αρας πισίνας που διεξάγεται στη Ντόχα. Ο 18χρονος κολυμβητής, ο οποίος έχασε την πρόκριση στον ημιτελικό των 50μ ύπτιο για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου σημείωσε χρόνο 24.06, βελτιώνοντας την επίδοση που είχε πετύχει στις 18 Οκτωβρίου στο μίτινγκ της Λεμεσού ο Ανδρέας Βαζαίος με 24.42.

Στα 200μ μικτή ατομική, ο Ανδρέας Βαζαίος δεν κατάφερε να προκριθεί στον απογευματινό τελικό σημειώνοντας επίδοση 1:56.01 και όντας συνολικά 14ος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος, ο οποίος συνοδεύει την ελληνική αποστολή στη Ντόχα, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τόνισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το νέο πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε ο Απόστολος. Δείχνει συγκεντρωμένος, βελτιώνεται συνεχώς και έχει σταθερά πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Έχουμε και άλλα αγωνίσματα, συνεχίζουμε και ο στόχος μας είναι ακόμα οι προκρίσεις σε απογευματινούς ημιτελικούς και τελικούς, παρά το γεγονός ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό».

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου και το νέο πανελλήνιο ρεκόρ», σχολίασε ο Απόστολος Χρήστου.

Σχετικά άρθρα