Ραντεβού Σαββίδη – Μελισσανίδη στη Θεσσαλονίκη

5 Δεκεμβρίου 2014

Όχι μόνον κανόνισαν, να τα πουν αλλά… κανόνισαν, να καθίσουν και στο ίδιο τραπέζι! Για να συζητήσουν κυρίως, μετά και την άσκηση δίωξης για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Ο Ιβάν Σαββίδης κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης – περί ων ο λόγος - θα βρεθούν σήμερα στην επίσημη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η εκδήλωση με θέμα: Το pontos-news.gr έρθεν... και στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρεται και στο άνοιγμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής της μακεδονικής πρωτεύουσας. Είναι μάλιστα, προγραμματισμένες και βραβεύσεις για την προσφορά τους στον Ποντιακό Ελληνισμό.

Εκεί λοιπόν, θα συναντηθούν κι – όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον τους – και θα διαμορφώσουν μία ατζέντα για την οποία θα προετοιμαστούν, να συνεργαστούν σε θέματα της στο εγγύς μέλλον. Κι όχι τόσο στην διάρκεια της εκδήλωσης αλλά στην διάρκεια της δεξίωσης η οποία θα ακολουθήσει. Η πιθανή συνεργασία μάλιστα, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη δεν αφορά μόνον το ποδόσφαιρο αλλά και τις επιχειρήσεις τους.

Ο τόπος κι ο χρόνος αυτής της συνάντησης τους θα είναι μεγαλύτερων διαστάσεων από εκείνη στον γάμο βουλευτή της ΝΔ της Β’ Περιφέρειας της Θεσσαλονίκης. Δεν θα είναι πάντως, και πάλι ο καταλληλότερος χρόνος και τόπος αλλά είναι οι πλέον, διαθέσιμοι επί του παρόντος.

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως υπήρξε και σκέψη διανυκτέρευσης του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Θεσσαλονίκη. Και δη στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Για να υπάρχει ιδανικός χώρος και χρόνος συζήτησης του εφ’ όλης της ύλης. Οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά και δεν διαψεύστηκαν. Η εκδήλωση ξεκινά στις 19.30 και δεν προβλέπεται, να ολοκληρωθεί πριν τις 22.30…

Τι ακριβώς θα συμβεί. Πως και που και για πόσο θα συνομιλήσουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης καταγράφεται ήδη από ρεπόρτερ του pamesports.gr στη Θεσσαλονίκη.

Κάποιες πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πιθανή συνάντηση των ηγετών των ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ στο ίδιο παραλιακό ξενοδοχείο πριν από την εκδήλωση για επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας pontownews.gr στη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι πληροφορίες όμως, αναφέρουν την – εκτός απροόπτου – κοινή παρουσία κα την… στενή επαφή τους εκεί.

 

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ