Στο κρεβάτι… νέα συμφωνία ο Πελέ

Έπεσαν… οι υπογραφές ανάμεσα στον Πελέ και τη Σάντος και έτσι ολοκληρώθηκε η εμπορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον θρύλο της μπάλας να βάζει την… τζίφρα του από το νοσοκομείο! Χαμός και με την σωσία του, που επισκέφτηκε τον Πελέ για να τον δει τώρα που αναρρώνει…

Να αναφέρουμε πως η συμφωνία ανάμεσα στη Σάντος με τον Πελέ είχε αναβληθεί προσωρινά εξαιτίας της λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος. Τώρα που ο πρώην άσος παρουσίασε βελτίωση υπέγραψε με την ομάδα που τον έκανε γνωστό μέσα από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου ακόμα νοσηλεύεται.

Με βάση τη συμφωνία των δυο πλευρών, η Σάντος έχει πλέον την εξουσιοδότηση για την εκμετάλλευση της Πελέ σε πολλά προϊόντα του τμήματος μάρκετινγκ…

«Η Σάντος πίστεψε σε εμένα όταν ήμουν νέος και με μεταμόρφωσε στον άνθρωπο και τον αθλητή που έγινα. Η Σάντος είναι το αίμα μου, είναι μαζί μου και μιλώ για την ομάδα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Είμαι ανυπόμονος να δουλέψω για να βοηθήσω τη Σάντος, έτσι ώστε να είναι ο μεγαλύτερος και πιο διάσημος βραζιλιάνικος σύλλογος στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Πελέ στην επίσημη ιστοσελίδα της «Peixe» του Σάο Πάουλο!

Από εκεί και πέρα, να πούμε ότι σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλο της μπάλας, εξελίσσεται ομαλά. Ο Πελέ δεν έχει πυρετό και όπως έχει γίνει γνωστό βρίσκεται εκτός της μονάδας εντατικής θεραπείας.

Την Παρασκευή προκάλεσε πάντως αναστάτωση ε΄ξω από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Πελέ, ο… σωσίας του πρώην άσου! Μιλάμε για έναν Βραζιλιάνο που μοιάζει με τον Πελέ, εκμεταλλεύεται… και αυτός την εικόνα του, βγάζοντας χρήμα και τον επισκεφτεί! Μόνο που μπέρδεψε τους εργαζομένους και το κοινό, που νόμιζαν πως ο Πελέ σηκώθηκε από το κρεβάτι του.

«Ήρθα να επισκεφτώ τον Πελέ. Δουλεύω εδώ και 15 χρόνια, ως σωσίας του. Αυτό μου άλλαξε τη ζωή. Μακάρι ο Θεός να τον φωτίσει», είπε ο… σωτήρας του πρώην Βραζιλιάνου άσου!

Σχετικά άρθρα