«Σημαντικό βαθμολογικά και για τους δύο»

Μετά τις ήττες από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ο ΚΑΟΔ θέλει να επιστρέψει στις νίκες αύριο (6/12, 5 μ.μ.) αύριο στην Ελευσίνα στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανελευσινιακό για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ομάδα της Δράμας θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Μάνο Παπαμακάριο, που θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

«Πρόκειται για ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες», δήλωσε ο Κώστας Μέξας, προπονητής του ΚΑΟΔ American Genetics και επισήμανε: «Θα έχει τον πρώτο λόγο στη νίκη η ομάδα που θα ελέγξει τον ρυθμό και θα επιβάλλει το δικό της στιλ στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην ατομική μας άμυνα, αλλά και στο αμυντικό transition για 40 λεπτά και μέσα από την αμυντική μας λειτουργία να βάλουμε τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Γιώργος Γεωργάκης, ο 23χρόνος σέντερ της ομάδας της Δράμας τόνισε την σημασία της συνάντησης: «Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Αυτό από μόνο του αναδεικνύει την σημασία του παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες . Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και στην άμυνα και στην επίθεση και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, που θα είναι σπουδαία για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα