Video: Στα… δύσκολα «μιλάει» μόνο ο Πίρλο

Στα… δύσκολα η μπάλα περνάει από τα πόδια του Αντρέα Πίρλο! Με αφορμή το τρομερό γκολ του διεθνούς άσου στο ντέρμπι με την Τορίνο, σε αγώνα στον οποίο ο Ιταλός άσος έδωσε στις καθυστερήσεις τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του, η Γιουβέντους επινόησε ένα απίστευτο βίντεο! Φυσικά είναι αφιερωμένο στον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος έκανε και τατουάζ, μετά από αυτό το μεγάλο παιχνίδι!

Όπως έχει δείξει σε όλη αυτή την πορεία του ο Αντρέα Πίρλο, όταν αρχίζουν τα δύσκολα, ο διεθνής άσος παίρνει τη μπάλα στα πόδια του!

Ο αστέρας της «μεγάλης κυρίας» σημείωσε ένα τρομερό γκολ στο «Derby della Mole» κόντρα στην Τορίνο που σημειώθηκε στην τελευταία φάση, έδωσε την έμπνευση στους ανθρώπους της Γιουβέντους, να… γεννήσουν ένα μοναδικό βίντεο!

Ο τίτλος του βίντεο είναι: «Keep calm and pass it to Pirlo” (μετάφραση: «Μείνε ψύχραιμος και δώσε πάσα στον Πίρλο»)! Με τον Αντρέα Πίρλο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής…

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο 36άχρονος Ιταλός μέσος σε όλες τις φάσεις που καλείται να… αντιδράσει, παρουσιάζεται «χαλαρός». Πρώτα λίγο πριν από προπόνηση της Γιουβέντους, στη συνέχεια λίγο πριν από μια συνέντευξή του με τη «μεγάλη κυρία», μέχρι που η… δράση φτάνει στο ντέρμπι με την Τορίνο και στα τελευταία δευτερόλεπτα του μεγάλο αγώνα! Τότε, ο Αντρέα Πίρλο… κλείνει το μάτι στους οπαδούς της Γιουβέντους που βλέπουν με αγωνία το μεγάλο ματς, τους λέει να μείνουν… ψύχραιμοι και στη συνέχεια σκοράρει!!!

Δείτε και το σχετικό βίντεο…

Σχετικά άρθρα