Επένδυση… με Ασένσιο η Ρεάλ

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή με το… βλέμμα στο μέλλον προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του 18χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Μάρκο Ασένσιο. Ο ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος αποτελούσε «μήλο της έριδος» για τους «μεγάλους» στην Ισπανία, τπέγραψε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μαδριλένους, αλλά θα παραμείνει στο Νησί και στην τωρινή του ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μαγιόρκα έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος θα παίξει στην ομάδα μας για έξι χρόνια. Ο παίκτης θα παραμείνει στην Μαγιόρκα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των «μερένχες»!

Τις τελευταίες μέρες ο ισπανικός Τύπος είχε προαναγγείλει την συμφωνία, η οποία πήρε επίσημο χαρακτήρα την Παρασκευή, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, στα 3,7 εκ. ευρώ!

Ο Ασένσιο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ισπανία στην ηλικία του και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μαγιόρκα τον Οκτώβριο του 2013. Φέτος μετράει 14 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έχοντας σκοράρει και τρεις φορές.
Να αναφέρουμε πως σε εθνικό επίπεδο έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Νέων (U19) της Ισπανίας.

Σχετικά άρθρα