«Πλησιάζουμε τα επιθυμητά στάνταρ»

«Πλησιάζουμε τα στάνταρ που θέλουμε», ήταν το συμπέρασμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την αποψινή εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Νεπτούνας.

«Πετύχαμε άνετη νίκη, τη χρειαζόμασταν μετά το αρνητικό αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναφερόμενος στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Βιτόρια από την Λαμποράλ Κούτσα. «Σε κάποια σημεία η εμφάνισή μας ήταν έτσι όπως θέλουμε», επισήμανε ο Σφαιρόπουλος και εξήγησε: «Είχαμε και σκαμπανεβάσματα, που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά γενικά είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Γενικά, κρατήσαμε το ματς από την άμυνα, είχαμε κάποια δίλεπτα κενά και δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο να φθάσει σε άνετους πόντους. Τρεις φορές έγινε αυτό. Τα αμυντικά ριμπάουντ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μας σήμερα (05/12), πρέπει να τα βελτιώσουμε».

«Μοιράσαμε, όμως, το παιχνίδι και μέσα και έξω από τη ρακέτα, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δείξαμε πως αρχίζουμε να αποκτάμε ρυθμό στην επίθεση και να πλησιάζουμε τα στάνταρ που θέλουμε», τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Πολύ ευχαριστημένος δήλωσε ο Σφαιρόπουλος από την συνολική παρουσία του Μπρεντ Πέτγουεϊ μετά από ερώτηση για τον Αμερικανό φόργουορντ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» απόψε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Μια και με ρωτήσατε, όμως, ο Πέτγουεϊ είναι αθλητής που από τότε που ήρθα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που δουλεύει στις προπονήσεις, τις εμφανίσεις του στους αγώνες και τη δουλειά του στην  άμυνα. Είναι πολύ καλός. Δεν είναι το πρώτο ματ που παίζει καλά. Πιστεύω σε όλους τους αθλητές μας. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, έχουν και άσχημες ημέρες, αλλά το πιο σημαντικό είναι η συνολική προσπάθεια κι όλοι προσπαθούν γα το καλό της ομάδας».

Σχετικά άρθρα