«Όλα τα ματς είναι κρίσιμα μετά από πέντε σερί ήττες»

Μετά από πέντε συνεχείς ήττες τα Τρίκαλα ψάχνουν αύριο (6/12, 5 μ.μ.) στην Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ την νίκη που θα τους δώσει κουράγιο για την συνέχεια.

«Όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι το ίδιο, όλα είναι δύσκολα αλλά το καθένα έχει την ιδιαιτερότητα του», επισήμανε ο Κώστας Φλεβαράκης, προπονητής της θεσσαλικής ομάδας και εξήγησε: «Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό περιμένουμε από τους γηπεδούχους να παίξουν πιο ομαδικά μετά την αποχώρηση του Τζέιμς . Έχουν βάλει έναν πολύ έμπειρο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας τους με παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον Σκοτ. Είναι μία ομάδα με καλούς σουτέρ, τρέχει και έχει έφεση στα ριμπάουντ. Όσον αφορά εμάς ελπίζουμε οι τραυματίες μας να είναι εντάξει, να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».

«Όλα τα παιχνίδια είναι πλέον κρίσιμα για μας γιατί χάσαμε πέντε παιχνίδια στην σειρά», τόνισε ο Τζάστιν  Ίνγκραμ, ο 29χρόνος Αμερικανός γκαρντ της θεσσαλικής ομάδας και σημείωσε: «Πρέπει να δούμε πως θα ξεφύγουμε από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με νίκες. Θα είναι εξαιρετικό να κερδίσουμε μέσα στην Ρόδο γιατί αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας για να έχουμε τύχη στο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα