Φουλάρει για κεντρικό αμυντικό ο ΠΑΟ

Από εκεί που η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή ήταν κάτι που δεν «έκαιγε» τόσο την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, πλέον αποτελεί προτεραιότητα. Οι Πράσινοι ασχολούνται κατά κύριο λόγο με την αγορά ή τον δανεισμό ενός κεντρικού αμυντικού, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου, προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία στα μετόπισθεν.
 
Αλλωστε, η αμυντική λειτουργία και κυρίως τα εύκολα και αβίαστα λάθη των Πρασίνων έχουν κοστίσει αρκετούς βαθμούς στο Τριφύλλι εφέτος, που δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Γι’ αυτό κι έγινε αυτή η αλλαγή ρότας, περνώντας σε δεύτερη μοίρα η απόκτηση ενός επιθετικού. Μάλιστα περί τις 600.000 ευρώ είναι το ποσό που θα δοθεί για τα συμβόλαια και των δύο.
 
Λέγεται ότι το ταξίδι που έκανε μεσοβδόμαδα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λεωνίδας Βόκολος αφορούσε στόπερ δίχως όμως γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες καθώς ακόμη οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Πάντως στο Τριφύλλι ευελπιστούν ότι μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη θα έχουν ολοκληρώσει την μεταγραφή, ούτως ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί στις προπονήσεις με το ξεκίνημα του Ιανουαρίου.

Σχετικά άρθρα