Ντίνας: «Να μην πετάμε στα σύννεφα»

Δεν… πετάει στα σύννεφα ο Θανάσης Ντίνας παρά την δυναμική “είσοδο” του Παναθηναϊκού στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο μεσοεπιθετικός του “Τριφυλλιού” τόνισε πως άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να κοιτούν το κάθε ματς ξεχωριστά ενώ αναφέρθηκε και στην επέκταση της συνεργασίας του με τους “Πράσινους”.

«Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μην πετάμε στα σύννεφα μετά από κάποια νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», δήλωσε αρχικά στη NOVA.

Για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Την έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές κι έχουμε δει τι έχει κάνει στην Ευρώπη, όπου έχει πάρει κάποια καλά αποτελέσματα. Διαθέτει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, μεσοεπιθετικά έχουν ποιότητα, βγάζουν φάσεις και πετυχαίνουν πολλά γκολ. Εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και ελπίζω στη νίκη».

Για την επέκταση του συμβολαίου του: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν κι εγώ θα πρέπει να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και να τα δίνω όλα για να τους το ανταποδώσω. Μαζί με την κλήση στην Εθνική είναι δύο σπουδαία πράγματα για μένα. Όμως κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει διάρκεια και να κοιτά ό,τι καλύτερο».

Σχετικά άρθρα