Restart με ΠΑΣ για Ολυμπιακό

Με τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 15:00 στη Βέροια, όπου η μακεδονική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά. Η «βασίλισσα του βορρά» προέρχεται από σημαντική ισοπαλία στο Περιστέρι και παρότι εσχάτως εμφανίζει σημεία αγωνιστικής πτώσης θεωρείται φαβορί για τους τρεις βαθμούς.

Στην Κέρκυρα οι «Φαίακες» υποδέχονται τον Ατρόμητο και μια δεύτερη συνεχής νίκη, μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου την Τετάρτη, θα ήταν ό,τι καλύτερο βαθμολογικά για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς θα την ωθούσε αρκετά στην κατάταξη.

Αυτό, πάντως, μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού ο φιλόδοξος Ατρόμητος του Ρικάρντο Σα Πίντο θα παίξει σίγουρα για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία απέναντι στη Βέροια.

Ο τελευταίος αγώνας, τέλος, θα διεξαχθεί στο Φάληρο και φέρει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, βρίσκονται στο -5 από την πρώτη θέση και εφεξής θα πρέπει να «γκαζώσουν» για να προλάβουν τον «Δικέφαλο».

Το συγκρότημα της Ηπείρου, από την άλλη, θα παίξει ελεύθερα, αφού ακλόνητο φαβορί υπάρχει και δεν είναι εκείνο, οπότε η έλλειψη άγχους και το κακό momentum του αντίπαλου μπορεί να λειτουργήσουν θετικά για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 

15:00 Βέροια-Πλατανιάς

17:15 Κέρκυρα-Ατρόμητος

19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σχετικά άρθρα