Φερνει παικταράδες στην Τούμπα;;;

6 Δεκεμβρίου 2014

Στη συζήτηση που έγινε για τα μεταγραφικά, ο Ιβάν Σαββίδης ενημέρωσε την τριάδα που ηγείται της ομάδας ότι το μεταγραφικό μπάτζετ ανεβαίνει.

“Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να πάρουμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε, να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα” ήταν αυτό που ειπώθηκε σ΄ αυτή τη συζήτηση.

Σύμφωνα με τα ΣΠΟΡ του Βορρά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είναι ενθουσιασμένος με την νίκη της ομάδας στο «Καραϊσκάκης» και φέρεται να ρώτησε τον Άγγελο Αναστασιάδη κατά τη σύσκεψη πριν την προπόνηση της Παρασκευής, τι χρειάζεται από δω και στο εξής για να φροντίσει να το φέρει εις πέρας έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τους στόχους που έχει θέσει, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο διάθεση για ενίσχυση τον προσεχή Γενάρη.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Δικεφάλου, αν και δεν ήταν αρνητικός, ξεκαθάρισε ότι αν είναι να γίνει ενίσχυση, να γίνει με παίκτες πρώτης γραμμής, αλλιώς καλύτερα να μη συμβεί το παραμικρό. Στην ίδια λογική εμφανίστηκε και ο Ζήσης Βρύζας, πιέζοντας για ενίσχυση με τις πρώτες επιλογές της μεταγραφικής λίστας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...