Τα έβαλε και ο Μουρίνιο με τα ball boys

Τα έβαλε με όλους και με όλα ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την πρώτη ήττα της Τσέλσι στην Πρέμιες Λιγκ στο Νιουκάστλ με 2-1 και υπογράμμισε πως θα μπορούσαν να παιχτούν 20 λεπτά καθυστερήσεις!!! Βλέπετε, ο Πορτογάλος τεχνικός της τα ‘βαλε με τα «ball boys» και τους θεατές που κρατούσαν τις μπάλες!!!

Ο προπονητής των «μπλε» προσπάθησε να είναι ψύχραιμος μετά την πρώτη φετινή ήττα των «μπλε» (2-1), αλλά δεν παρέλειψε να την αποδώσει εν μέρει στις καθυστερήσεις που θεωρεί ότι έγιναν στο τέλος.
«Η ομάδα μου έχασε με τον τρόπο που μου αρέσει να χάνει, δηλαδή να δίνει τα πάντα και να είναι άτυχη. Μόνο μια ομάδα έπαιξε για να νικήσει. Μετά το δεύτερο γκολ χάσαμε την ισορροπία των συναισθημάτων μας, αλλά ο ένας πόντος ήταν το λιγότερο που αξίζαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο και συνέχισε: «Θα μπορούσαν να παιχτούν 20 λεπτά καθυστερήσεων. Η κατάσταση θα ήταν και πάλι η ίδια, διότι συνέβαιναν πράγματα έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου που ο διαιτητής δεν μπορούσε να ελέγξει. Ο διαιτητής δεν μπορεί να τιμωρήσει ένα ball boy που εξαφανίζεται με την μπάλα ή τους θεατές στην εξέδρα που την κρατούσαν. Δεν έχω εμμονή με τα ρεκόρ και τα στατιστικά, αυτά δεν είναι για μένα. Αυτό που θέλω εγώ είναι να πάρω το πρωτάθλημα».

Να θυμίσουμε ότι και πριν από τον αγώνα ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε αιχμές για την Νιουκάστλ αναφέροντας πως οι «καρακάξες»… πάντα τα δίνουν όλα κόντρα στους «μπλε» του Λονδίνου… 

Σχετικά άρθρα