Χριστόπουλος: «Δικαιούμασταν ένα γκολ»

Ο Πλατανιάς γνώρισε τη ήττα με 2-0 από την Βέροια. Ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δημιούργησε φάσεις και απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τεχνικός των Κρητικών εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του δεύτερου μέρους ενώ τόνισε πως υπήρχε έλλειψη πάθους και αυτοπεποίθησης.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη και κουραστική εβδομάδα για εμάς. Στο ματς της περασμένης Τετάρτης μάλιστα αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε για κάποιο διάστημα και 10 και 9 παίκτες. Η ομάδα ήταν επιβαρυμένη» τόνισε αρχικά ο Χριστόπουλος

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είχαμε ένα δύσκολο έργο απέναντι στη Βέροια που διαθέτει μια ποιοτική ομάδα. Δεν μπήκαμε δυνατά στο ματς, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε περισσότερο, βάλαμε κάτω τη μπάλα και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία και αμέσως μετά ο αντίπαλος έβαλε το δεύτερο γκολ. Ωστόσο δεν αφήσαμε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε μέχρι τις καθυστερήσεις. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν ένα γκολ. Συγχαρητήρια στη Βέροια για την προσπάθεια που κάνει και καλή συνέχεια».

Σχετικά άρθρα